Avainlippu

Referenssit

Etu

Säästöä, kulut putoavat.

Etu

Helppoa, ainoastaan säiliön tankkaus.

Etu

Turvallista, parantaa työturvallisuutta.

Etu

Kotimainen, Movalube on avainlipputuote.

2 vuoden takuu

"Koko ajan on enemmän asiakkaita, jotka haluavat ehdottomasti lisävarusteeksi MovaLuben. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kehuja voitelujärjestelmästä."

Vääksyssä toimiva koritehdas EL-Kori asentaa lisävarusteena MovaLubeja kuorma-autoihin ja takalaitanostimiin. Voitelujärjestelmiä asennetaan koko ajan enemmän, sillä automaattinen rasvaus helpottaa kaluston huoltoa ja säästää liikennöitsijän aikaa.

Joni Heistola, EL-Kori Oy

"Siitä on iso etu, että rasvausta ei tarvitse tehdä itse ja se tulee varmasti hoidetuksi. Jos rasvausta laiminlyödään, nivelet kuluvat nopeammin ja se tulee kalliiksi. Sen vuoksi automaattiseen voiteluun kannattaa investoida."

Schmitz Cargobull Suomi Oy on saksalaisen Schmitz Cargobull AG:n omistama tytäryhtiö. Kyseessä on Euroopan suurin perävaunujen valmistaja.

Markku Salo, Schmitz Cargobull Suomi Oy

"MovaLuben käyttäjät ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä, sillä laite tarjoaa huoltovapautta ja säästää aikaa. Säännöllisen ja jatkuvan rasvauksen ansiosta kalusto myös pysyy paremmassa kunnossa ja isommilta korjauksilta vältytään."

Veho on suomalainen autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Mercedes-Benz on Vehon liiketoiminnan ydin. Vehon liiketoiminta kattaa henkilö- ja hyötyajoneuvojen maahantuonnin, vähittäismyynnin, vuokrauksen, liikkuvuuspalvelut, logistiikan ja huoltotoiminnan.

Henri Happonen, Veho Oy, Mercedens-Benz

"MovaLube on kompakti, yksinkertainen ja hyvä laite, joka voitelee perälautaa ja muitakin voideltavia kohteita, jos asiakas niin haluaa. Tämä lisää auton ja perälaudan käyttöikää."

Scania Suomi Oy:n Hämeelinnan Varustelukeskuksella varustellaan uusia Scanian kuorma-autoja käyttövalmiiksi. Yksi tarjottavista ja asennettavista lisävarusteita on MovaLuben voitelujärjestelmä.

Aleksi Ruponen, Scania Suomi Oy

"Jukka on kekseliäs ja yritteliäs kehittäjä, jonka kova tietotaito on mahdollistanut erikoisosaamista vaativan tuotteen kehitystyön."

Hiab Zepro -takalaitanostimet ovat tuoteryhmänsä markkinajohtajia. Nostimissa käytetään MovaLube-voitelujärjestelmää. MovaLube-järjestelmä on alunperin kehitetty juuri takalaitanostimiin, joten syystäkin siihen ollaan varsin tyytyväisiä.

Kari Löf, Zepro

"MovaLube lisää kaluston toimintavarmuutta ja elinikää sekä vähentää ylimääräisiä kustannuksia, sillä rasvaamatta jääneet laitteet saattavat aiheuttaa yllättäviä ja kalliita remontteja."

NEK Oy on merkittävä umpikorivalmistaja, joka tuottaa asiakkaiden käyttöön monenlaista jakelukalustoa. Yritys toimii myös MovaLuben jälleenmyyjänä.

Tero Saari, NEK Oy

"Jos asiakas on kerran käyttänyt MovaLubea, se pyydetään lisävarusteeksi myös tuleviin päällirakenteisiin. Olemme saaneet voitelujärjestelmistä positiivista palautetta"

Forssalainen Fokor Oy valmistaa innovatiivisia päällirakenteita asiakkaiden tarpeisiin. MovaLuben voitelujärjestelmiä asennetaan useisiin kuorma-autojen päällirakenteisiin lisävarusteena.

Nina Vepsä, Fokor Oy

"MovaLube on autoissani tärkeä laite. Voitelujärjestelmä helpottaa elämääni, jotta voin keskittyä muihin asioihin"

Helsinkiläinen Kuljetus Silvola & Co / Tempo Trans Oy käyttää kaikissa ajoneuvoissaan MovaLuben voitelujärjestelmää.

Jari Silvola, Kuljetus Silvola & Co

"MovaLube on laadukas lisävaruste, joka on toimiva ja rakenteeltaan yksinkertainen. Siinä on iso rasvasäiliö, joten täyttöväli on pitkä. Laitteissa itsessään ei ole ollut juuri mitään vikoja."

K Auto Oy on Espoossa toimiva automaahantuoja, joka myy, korjaa ja huoltaa kuorma- ja linja-autoja.

Jari Riihimäki, K Auto Oy, MAN-tuoteryhmä

"Otimme viime keväänä MovaLuben testiin muutamaan autoon ja olimme todella tyytyväisiä. Pystymme asentamaan MovaLuben rasvausjärjestelmät itse, sillä olemme käyneet siihen koulutuksen. Tämä on erittäin hyvä asia myös jatkon kannalta."

Volvo Truck Rental vuokraa Vantaalta käsin kuorma- ja pakettiautoja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Pienempiin jakeluautoihin on asennettu MovaLuben voitelujärjestelmä, jotta niiden kovassa rasituksessa olevat perälaudat ovat koko ajan hyvässä rasvassa.

Jonny Österholm, Volvo Truck Rental, Volvo AB

"MovaLube on helppo ja vaivaton lisävaruste perälaudan automaattiseen rasvaukseen. Todella hyvä tuote, sillä sen ansiosta kalustoa ei tarvitse huoltaa niin usein."

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava Niemi Palvelut Oy käyttää MovaLuben rasvareita kaikissa pienkuorma-autoissa sekä isommissa kuorma-autoissa, joissa on perälauta.

Ville Häyrynen, Niemi Palvelut Oy

"Kokeilimme MovaLubea ja se on toiminut erittäin hyvin meidän työssämme. Rasvaaminen tapahtuu automaattisesti, mikä säästää aikaa ja helpottaa kuljettajan työtä."

Nordqvist Yhtiöt on pääkaupunkiseudulla toimiva kuljetusalan yritys, joka tarjoaa maa-aines-, elintarvike- ja kappaletavarakuljetuksia.

Janne Nordqvist, Nordqvist Yhtiöt

"Tämä voitelujärjestelmä on kaikessa yksinkertaisuudessaan idioottivarma, sillä sen toiminta perustuu mekaniikkaan eikä esimerkiksi sähköön tai paineilmaan"

Kuuskanta Oy tarjoaa asiakkailleen mm. kuljetus- ja nostopalveluita. Heidän vaihtolavalaitteidensa voitelussa on siirrytty käyttämään MovaLube-järjestelmää.

Johannes Halonen, Kuuskanta Oy

Meitä suosittelevat myös

Kilon Osuusauto, KeravaKuljetusliike
Esa Kuokka OyKuljetusliike
Hinausautokeskus OyKuljetusliike
Iveco, Iveco Finland OyAutomaahantuoja
DAF, Nordic Truck CenterAutomaahantuoja
Piako OyKoritehdas

Movalube logo

Kahden vuoden takuu  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2024 Movalube Oy
Ota yhteyttä asiantuntijaan