Avainlippu
Etu

Säästöä, kulut putoavat.

Etu

Helppoa, ainoastaan säiliön tankkaus.

Etu

Turvallista, parantaa työturvallisuutta.

Etu

Kotimainen, Movalube on avainlipputuote.

2 vuoden takuu

MovaLube autoihin ja peräkärryihin

Nykyautoissa on työlaitteiden lisäksi melko vähän voideltavia kohteita ja siksi niiden säännöllinen rasvaus saattaa unohtua. Tämä merkitsee usein kallista korjausta. MovaLube voitelee olkatappien nivelet ja laakerit.

Movalube on helposti laajennettavissa voitelemaan myös mm. olkatapit. Se on hyvä ja edullinen tapa huolehtia kääntyvien akseleiden nivelten kunnosta. Mova-järjestelmässä olkatapit voidellaan esim. kipin, koukkulaitteen tai takalaitanostimen käytön ja voitelun yhteydessä.

Mihin laitteeseen haet voitelujärjestelmää?

Asiakkaidemme kokemuksia

”Otimme viime keväänä MovaLuben testiin muutamaan autoon ja olimme todella tyytyväisiä. Pystymme asentamaan MovaLuben rasvausjärjestelmät itse, sillä olemme käyneet siihen koulutuksen. Tämä on erittäin hyvä asia myös jatkon kannalta.”

Volvo Truck Rental vuokraa Vantaalta käsin kuorma- ja pakettiautoja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Pienempiin jakeluautoihin on asennettu MovaLuben voitelujärjestelmä, jotta niiden kovassa rasituksessa olevat perälaudat ovat koko ajan hyvässä rasvassa.

Jonny Österholm, Volvo Truck Rental, Volvo AB

”MovaLube on helppo ja vaivaton lisävaruste perälaudan automaattiseen rasvaukseen. Todella hyvä tuote, sillä sen ansiosta kalustoa ei tarvitse huoltaa niin usein.”

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava Niemi Palvelut Oy käyttää MovaLuben rasvareita kaikissa pienkuorma-autoissa sekä isommissa kuorma-autoissa, joissa on perälauta.

Ville Häyrynen, Niemi Palvelut Oy

”MovaLube on kompakti, yksinkertainen ja hyvä laite, joka voitelee perälautaa ja muitakin voideltavia kohteita, jos asiakas niin haluaa. Tämä lisää auton ja perälaudan käyttöikää.”

Scania Suomi Oy:n Hämeelinnan Varustelukeskuksella varustellaan uusia Scanian kuorma-autoja käyttövalmiiksi. Yksi tarjottavista ja asennettavista lisävarusteita on MovaLuben voitelujärjestelmä.

Aleksi Ruponen, Scania Suomi Oy

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kaluston voitelutarpeen. Sen perusteella suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan keskusvoitelujärjestelmän.

Risto Sinisalo

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Risto Sinisalo

+358 20 7209895
risto.sinisalo@movalube.fi

Movalube logo

Kahden vuoden takuu  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2024 Movalube Oy
Ota yhteyttä asiantuntijaan