Avainlippu
Etu

Säästöä, kulut putoavat.

Etu

Helppoa, ainoastaan säiliön tankkaus.

Etu

Turvallista, parantaa työturvallisuutta.

Etu

Kotimainen, Movalube on avainlipputuote.

2 vuoden takuu

MovaLube-rasvari on erinomainen lisävaruste työkoneisiin

Kotimainen MovaLube-keskusvoitelu on tärkeä lisävaruste myös työkoneissa. Silloin, kun kone toimii vaikeissa olosuhteissa, erottuu MovaLube edukseen.

MovaLube-rasvareita on asennettu niin kaivukoneisiin kuin pyöräkuormaajiin.

Mihin laitteeseen haet voitelujärjestelmää?

MovaLube työkoneissa

Miksi MovaLube?

Movan vahva rakenne kestää kolhuja. Koska se toimii hydrauliikalla, siihen ei voi koskaan tulla hapettumia eikä muitakaan sähkövikoja.

MovaLube toimii valitun työsyklin mukaan ja jokainen voitelupiste säädetään erikseen. Näin Mova pitää koneen puhtaampana ja kuluttaa rasvaa vain tarpeen mukaan. Rasvasäiliö on tilavuudeltaan 5 litraa, joten sitä ei tarvitse olla koko ajan täyttämässä.

Nostimet ja muut työkoneet

Missä MovaLubea käytetään?

  • Käytön mukaan rasvaavia Movalube-laitteita on käytössä monissa erilaisissa nostimissa, kuten kappaletavara- ja saksinostimissa.
  • Myös erilaisissa kourissa ja mm. pulveroijassa Mova on osoittautunut päteväksi varusteeksi.
  • Mova-järjestelmiä on suunniteltu ja asennettu moniin hyvin erilaisiin työkoneisiin ja -laitteisiin.

Asiakkaidemme kokemuksia

”MovaLuben käyttäjät ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä, sillä laite tarjoaa huoltovapautta ja säästää aikaa. Säännöllisen ja jatkuvan rasvauksen ansiosta kalusto myös pysyy paremmassa kunnossa ja isommilta korjauksilta vältytään.”

Veho on suomalainen autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Mercedes-Benz on Vehon liiketoiminnan ydin. Vehon liiketoiminta kattaa henkilö- ja hyötyajoneuvojen maahantuonnin, vähittäismyynnin, vuokrauksen, liikkuvuuspalvelut, logistiikan ja huoltotoiminnan.

Henri Happonen, Veho Oy, Mercedens-Benz

”MovaLube on laadukas lisävaruste, joka on toimiva ja rakenteeltaan yksinkertainen. Siinä on iso rasvasäiliö, joten täyttöväli on pitkä. Laitteissa itsessään ei ole ollut juuri mitään vikoja.”

K Auto Oy on Espoossa toimiva automaahantuoja, joka myy, korjaa ja huoltaa kuorma- ja linja-autoja.

Jari Riihimäki, K Auto Oy, MAN-tuoteryhmä

”MovaLube on helppo ja vaivaton lisävaruste perälaudan automaattiseen rasvaukseen. Todella hyvä tuote, sillä sen ansiosta kalustoa ei tarvitse huoltaa niin usein.”

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava Niemi Palvelut Oy käyttää MovaLuben rasvareita kaikissa pienkuorma-autoissa sekä isommissa kuorma-autoissa, joissa on perälauta.

Ville Häyrynen, Niemi Palvelut Oy

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kaluston voitelutarpeen. Sen perusteella suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan keskusvoitelujärjestelmän.

Risto Sinisalo

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Risto Sinisalo

+358 20 7209895
risto.sinisalo@movalube.fi

Movalube logo

Kahden vuoden takuu  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2024 Movalube Oy
Ota yhteyttä asiantuntijaan