Avainlippu
Etu

Säästöä, kulut putoavat.

Etu

Helppoa, ainoastaan säiliön tankkaus.

Etu

Turvallista, parantaa työturvallisuutta.

Etu

Kotimainen, Movalube on avainlipputuote.

2 vuoden takuu

Markkinoiden vahvin keskusvoitelujärjestelmä

Movalube on keskusvoitelujärjestelmä kaikille, jotka hakevat rasvarilta kestävyyttä ja toimintavarmuutta.  Se toimii kohteissa, joissa on hydrauliikkaa, kuten takalaitanostin-, koukkulaite- ja maansiirtoautot, nosturit, kaivukoneet ja muut työkoneet.

Movalube on helppo hankkia uuden auton oston yhteydessä suoraan autokauppiaalta tai koritehtaalta. Jälkiasennuksista huolehtivat jälleenmyyntipisteet.

Movalube keskusvoitelu tuo säästöä ja turvallisuutta.

Movalube keskusvoitelu tuo säästöä ja turvallisuutta

  • Movalube keskusvoitelujärjestelmä parantaa kaluston käyttöastetta. Säästyneen huoltoajan johdosta autolla on noin 2 työpäivää enemmän vuodessa!
  • Samalla alentuvat huoltokustannukset, kun keskusvoitelun johdosta ei tarvitse käydä rasvaushuolloissa.
  • Hankinnan takaisinmaksuaika on nopea. Jakoajossa jopa alle vuoden.
  • Movalube keskusvoitelu kasvattaa kaluston jälleenmyyntiarvoa.
  • Keskusvoitelu säästää myös autokaupan kustannuksia. Erityisen merkittävää säästö on huoltosopimus- ja vuokrakalustossa.
  • Parantaa työturvallisuutta! Ehjät ja voidellut nivelet sekä tapit pysyvät ehjinä. Keskusvoitelun avulla vältytään ikäviltä ja yllättäviltä vaurioilta, jotka ovat aina työturvallisuusriski.
  • Movalube rasvarijärjestelmä on helppo ja nopea asentaa. Kaikkiin takalaitanostimiin on omat merkkikohtaiset asennussarjansa.

Keskusvoitelujärjestelmä kovaan käyttöön

Alun perin raskaaseen autokäyttöön suunniteltu Movalube on tehty kestämään tärinät ja kuran, lumen ja jään. Se ei tarvitse toimiakseen sähköä eikä paineilmaa. Siinä ei ole hapettuvia johtoja ja liitoksia, eikä arkoja piirikortteja. Movalube ottaa käyttövoimansa voideltavan laitteen hydrauliikasta.

Movalube on parhaimmillaan vaikeissa kohteissa. Laitteita on käytössä mm. tunneliporauskalustossa, tunneleiden betonointikoneissa, romukourissa, jätteenpolttolaitosten jätekourissa ja jopa kuumissa tuhkasiiloissa. Movalube toimii erinomaisesti myös Pohjolan kylmissä olosuhteissa. Kovakaan pakkanen ei riko laitetta.

Vahvan ja patentoidun rakenteensa ansiosta Movalube pysyy toimintakuntoisena myös pitkissä varastoinneissa. Laite ei voi hapettua kosteissa olosuhteissa. Päinvastoin sen liikkuvat osat ovat jatkuvasti voideltuja, myös käyttämättömänä.

Mova-voitelee-takalaitanostimen-talvellakin

Movaluben edut

1

Täysin kotimainen

2

Erittäin kestävä, 2 vuoden takuu

3

Ei sähköä, toimii hydrauliikalla

4

ADR laite

5

Täysin säädettävä ja patentoitu järjestelmä

6

Toimii myös kylmässä, voidaan käyttää paksumpaa rasvaa

7

Helposti liitettävät lisäosat, esim olkatappien tai perävaunun kääntölaakerin voiteluun, voidaan asentaa myös jälkikäteen

8

Soveltuu kaikkiin kohteisiin, joissa on hydrauliikka

Asiakkaidemme kokemuksia

”Koko ajan on enemmän asiakkaita, jotka haluavat ehdottomasti lisävarusteeksi MovaLuben. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kehuja voitelujärjestelmästä.”

Vääksyssä toimiva koritehdas EL-Kori asentaa lisävarusteena MovaLubeja kuorma-autoihin ja takalaitanostimiin. Voitelujärjestelmiä asennetaan koko ajan enemmän, sillä automaattinen rasvaus helpottaa kaluston huoltoa ja säästää liikennöitsijän aikaa.

Joni Heistola, EL-Kori Oy

”MovaLuben käyttäjät ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä, sillä laite tarjoaa huoltovapautta ja säästää aikaa. Säännöllisen ja jatkuvan rasvauksen ansiosta kalusto myös pysyy paremmassa kunnossa ja isommilta korjauksilta vältytään.”

Veho on suomalainen autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Mercedes-Benz on Vehon liiketoiminnan ydin. Vehon liiketoiminta kattaa henkilö- ja hyötyajoneuvojen maahantuonnin, vähittäismyynnin, vuokrauksen, liikkuvuuspalvelut, logistiikan ja huoltotoiminnan.

Henri Happonen, Veho Oy, Mercedens-Benz

”MovaLube lisää kaluston toimintavarmuutta ja elinikää sekä vähentää ylimääräisiä kustannuksia, sillä rasvaamatta jääneet laitteet saattavat aiheuttaa yllättäviä ja kalliita remontteja.”

NEK Oy on merkittävä umpikorivalmistaja, joka tuottaa asiakkaiden käyttöön monenlaista jakelukalustoa. Yritys toimii myös MovaLuben jälleenmyyjänä.

Tero Saari, NEK Oy

Miksi Movalube?

Movalube on täysin kotimainen avainlipputuote. Sen suunnittelu, valmistus ja omistus ovat Suomessa. Laite on todella kestävä ja myönnämmekin sille pitkän 2 vuoden laitetakuun.

Myös toiminnallisesti Movalube on poikkeuksellinen keskusvoitelulaite, koska se ei tarvitse lainkaan sähköä! Tästä johtuen se on aina myös ADR-laite. Movalube voidaan huoletta asentaa autoihin, joita käytetään vaarallisten aineiden kuljetuksessa (VAK / ADR).

Movalube keskusvoitelulaitteessa voidaan käyttää myös paksumpaa NLGI2 luokan rasvaa. Siinä voidaan käyttää kaikkia NLGI00 – 02 luokkien keskusvoiteluun soveltuvia rasvoja.

Kuinka keskusvoitelu toimii?

Movalube keskusvoitelu toimii käyttämällä voideltavan kohteen hydrauliikan painetta. Esimerkiksi takalaitanostimen voitelu tapahtuu nostotason ylösnoston aikana. Kaikki voitelukohteet voidaan säätää yksittäin portaattomasti, tarvittaessa jokainen voitelulinja on myös yksittäin suljettavissa.

Keskusvoitelu sopiikin erinomaisesti kaikkiin kohteisiin, joissa on hydrauliikka. Maansiirto-, koukkulaite-, nosturiautot ja perävaunut ovat tyypillisiä asennuskohteita.

Movalube-järjestelmä kasvaa tarpeen mukaan, mm. olkatappivoitelu on helppo lisätä auton takakaitanostimen tai koukkulaitteen keskusvoitelulaitteeseen. Samoin kääntölaakerin voitelu voidaan lisätä perävaunun takalaitanosturin rasvariin.

Asennus uusiin autoihin

Keskusvoitelujärjestelmän asennus voidaan tehdä uusiin autoihin jo valmistusvaiheessa koritehtaan toimesta.

Useat koritehtaat Suomessa ja Ruotsissa asentavat Movalube-rasvareita. Movalubeja kuormakoriensa takalaitanostureihin asentavat mm. EL-kori, Fokor, NEK, VAK ja Ruotsissa SKAB. Muidenkin korivalmistajien kanssa teemme yhteistyötä. Movalube käy kaikkiin takalaitanostureihin.

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kaluston voitelutarpeen. Sen perusteella suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan keskusvoitelujärjestelmän.

Risto Sinisalo

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Risto Sinisalo

+358 20 7209895
risto.sinisalo@movalube.fi

Movalube logo

Kahden vuoden takuu  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2024 Movalube Oy
Ota yhteyttä asiantuntijaan