Avainlippu
Etu

Säästöä, kulut putoavat.

Etu

Helppoa, ainoastaan säiliön tankkaus.

Etu

Turvallista, parantaa työturvallisuutta.

Etu

Kotimainen, Movalube on avainlipputuote.

2 vuoden takuu

"Koko ajan on enemmän asiakkaita, jotka haluavat ehdottomasti lisävarusteeksi MovaLuben. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kehuja voitelujärjestelmästä."

Vääksyssä toimiva koritehdas EL-Kori asentaa lisävarusteena MovaLubeja kuorma-autoihin ja takalaitanostimiin. Voitelujärjestelmiä asennetaan koko ajan enemmän, sillä automaattinen rasvaus helpottaa kaluston huoltoa ja säästää liikennöitsijän aikaa.

Joni Heistola, EL-Kori Oy

"Siitä on iso etu, että rasvausta ei tarvitse tehdä itse ja se tulee varmasti hoidetuksi. Jos rasvausta laiminlyödään, nivelet kuluvat nopeammin ja se tulee kalliiksi. Sen vuoksi automaattiseen voiteluun kannattaa investoida."

Schmitz Cargobull Suomi Oy on saksalaisen Schmitz Cargobull AG:n omistama tytäryhtiö. Kyseessä on Euroopan suurin perävaunujen valmistaja.

Markku Salo, Schmitz Cargobull Suomi Oy

"MovaLube lisää kaluston toimintavarmuutta ja elinikää sekä vähentää ylimääräisiä kustannuksia, sillä rasvaamatta jääneet laitteet saattavat aiheuttaa yllättäviä ja kalliita remontteja."

NEK Oy on merkittävä umpikorivalmistaja, joka tuottaa asiakkaiden käyttöön monenlaista jakelukalustoa. Yritys toimii myös MovaLuben jälleenmyyjänä.

Tero Saari, NEK Oy

"Jos asiakas on kerran käyttänyt MovaLubea, se pyydetään lisävarusteeksi myös tuleviin päällirakenteisiin. Olemme saaneet voitelujärjestelmistä positiivista palautetta"

Forssalainen Fokor Oy valmistaa innovatiivisia päällirakenteita asiakkaiden tarpeisiin. MovaLuben voitelujärjestelmiä asennetaan useisiin kuorma-autojen päällirakenteisiin lisävarusteena.

Nina Vepsä, Fokor Oy

Movalube logo

Kahden vuoden takuu  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2024 Movalube Oy
Ota yhteyttä asiantuntijaan