Avainlippu
Etu

Säästöä, kulut putoavat.

Etu

Helppoa, ainoastaan säiliön tankkaus.

Etu

Turvallista, parantaa työturvallisuutta.

Etu

Kotimainen, Movalube on avainlipputuote.

2 vuoden takuu

Keskusvoitelu koukkulaitteisiin sekä kontti- ja 0-laiteautoihin

Kotimainen Movalube-keskusvoitelu soveltuu erinomaisesti koukkulaitteisiin ja konttilaitteisiin.

Movalube helpottaa omistajan ja käyttäjän huolta laitteidensa kunnossa pysymisestä. Voit tilata laitteen jo autokaupan yhteydessä, sillä kaikki raskaan kaluston maahantuojat myyvät Movaluben keskusvoitelujärjestelmiä.

Koukkulaite

Vähemmän huolta laitteista

Movalube-järjestelmiä on käytössä monissa maansiirto- ja sora-autoissa sekä kappaletavaranostureissa ja vaihtolavalaitteissa. Movalube helpottaa omistajan ja käyttäjän huolta laitteidensa kunnosta, sillä rasvaus tapahtuu automaattisesti eikä sitä tarvitse tehdä manuaalisesti. Manuaalinen voitelu on ensinnäkin vaikeaa, mutta lisäksi se usein unohtuu.

Movalube koukkulaitteen voitelu

Movalube voitelee aina tarpeen mukaan

  • Eri rasvauskohteet kannattaa voidella käytön määrän mukaan erityisesti koukkulaitekäytössä. Movalube keskusvoitelulaite on suunniteltu ja rakennettu juuri tätä varten.
  • Jokaiseen rasvanippaan lähtevät rasvalinjat voidaan säätää erikseen. Tarvittaessa näitä voidaan jopa sulkea ja avata yksi kerrallaan.
  • Moduulirakenteessa ansiosta erillisiä pumppuyksiköitä voidaan ohjata erikseen omilla toiminnoillaan. Näin rasvaa kuluu vähemmän, mutta sitä on kuitenkin aina riittävästi. Jos rasvauskohdetta käytetään usein, sitä myös voidellaan useammin.
  • Movalube pitää autosi myös puhtaampana. Tarkka ja yksilöity säätö sekä käytön aikana tapahtuva voitelu eivät sotke autoa tai työlaitetta rasvaan. Et myöskään sotke itseäsi, eikä rasvaa tipu ympäristöön.

Movalube keskusvoitelun edut

1

Parantaa työturvallisuutta

2

Parantaa kaluston käyttöastetta

3

Nopea takaisinmaksuaika – katso kustannuslaskelmat »

4

Alentaa huoltokustannuksia

5

Kaluston jälleenmyyntiarvo on parempi

6

Voideltavan laitteen käyttöikä pitenee

Movalube hoitaa rasvauksen puolestasi

Valitettavan usein työlaitteissa voitelu on jätetty manuaalisen rasvauksen varaan. Näin vaikka rasvauksen suorittaminen manuaalisesti on hankalasti sijaitsevien nippojen takia vaikeaa.

Automaattisen Movalube keskusvoitelun edut ovat kiistattomat myös koukkulaite-, kontti-, 0-laite ja nosturiautoissa, maansiirto ja sora-autoista puhumattakaan.

Voit tilata Mova-rasvarin jo autokaupan yhteydessä, koska kaikki raskaan kaluston maahantuojat ovat myös Movalube myyntipisteitä. Kannattaa kysyä!

Kotimainen Movalube soveltuu vaativiin olosuhteisiin

Koukkulaite-, maansiirto- ja sora-auto joutuvat työssään koviin olosuhteisiin. Pöly, hiekka ja kura kesällä sekä lumi ja jää talvella asettavat vaatimuksia kaikille laitteille, myös keskusvoitelulle. Movalube valmistetaan Suomessa kovaan käyttöön. Kaikki komponentit tarkastetaan ennen kokoonpanoa, ja jokainen valmis laite testataan automaattisessa testipenkissä ennen toimitusta asiakkaille.

Materiaalit on valittu pitkää käyttöikää ajatellen. Pumppulohkot tehdään teräksestä ja letkuina käytetään vahvoja komposiittiletkuja. Movalube laitetakuu on kaksi vuotta.

Asiakkaidemme kokemuksia

”MovaLube on kompakti, yksinkertainen ja hyvä laite, joka voitelee perälautaa ja muitakin voideltavia kohteita, jos asiakas niin haluaa. Tämä lisää auton ja perälaudan käyttöikää.”

Scania Suomi Oy:n Hämeelinnan Varustelukeskuksella varustellaan uusia Scanian kuorma-autoja käyttövalmiiksi. Yksi tarjottavista ja asennettavista lisävarusteita on MovaLuben voitelujärjestelmä.

Aleksi Ruponen, Scania Suomi Oy

”MovaLuben käyttäjät ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä, sillä laite tarjoaa huoltovapautta ja säästää aikaa. Säännöllisen ja jatkuvan rasvauksen ansiosta kalusto myös pysyy paremmassa kunnossa ja isommilta korjauksilta vältytään.”

Veho on suomalainen autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Mercedes-Benz on Vehon liiketoiminnan ydin. Vehon liiketoiminta kattaa henkilö- ja hyötyajoneuvojen maahantuonnin, vähittäismyynnin, vuokrauksen, liikkuvuuspalvelut, logistiikan ja huoltotoiminnan.

Henri Happonen, Veho Oy, Mercedens-Benz

”Siitä on iso etu, että rasvausta ei tarvitse tehdä itse ja se tulee varmasti hoidetuksi. Jos rasvausta laiminlyödään, nivelet kuluvat nopeammin ja se tulee kalliiksi. Sen vuoksi automaattiseen voiteluun kannattaa investoida.”

Schmitz Cargobull Suomi Oy on saksalaisen Schmitz Cargobull AG:n omistama tytäryhtiö. Kyseessä on Euroopan suurin perävaunujen valmistaja.

Markku Salo, Schmitz Cargobull Suomi Oy

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kaluston voitelutarpeen. Sen perusteella suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan keskusvoitelujärjestelmän.

Risto Sinisalo

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Risto Sinisalo

+358 20 7209895
risto.sinisalo@movalube.fi

Movalube logo

Kahden vuoden takuu  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2024 Movalube Oy
Ota yhteyttä asiantuntijaan