Avainlippu
Etu

Säästöä, kulut putoavat.

Etu

Helppoa, ainoastaan säiliön tankkaus.

Etu

Turvallista, parantaa työturvallisuutta.

Etu

Kotimainen, Movalube on avainlipputuote.

2 vuoden takuu

Voitelu, rasvari – valitse ainutlaatuinen Movalube voitelujärjestelmä

Raskaan kaluston autojen ja koneiden nivelet ja laakerit sekä muut kulutuksen alla olevat kohteet vaativat aina voitelua pysyäkseen kunnossa.

Movalube voitelujärjestelmä on tekniikaltaan ainutlaatuinen, sillä laitteen toiminta tapahtuu hydrauliikalla eikä vaadi lainkaan sähköä. Rasvari on pitkän kehitystyön tulos, johon luottavat kuljetusliikkeet ja urakoitsijat, autojen maahantuojat ja nostinvalmistajat.

Voitelujärjestelmä - Movalube Oy

Mihin Movalube sopii?

Movalube on kehitetty alun perin raskaan kaluston takalaitanostimiin. Se on kuitenkin osoittautunut yhtä hyväksi ja varmatoimiseksi ratkaisuksi myös muissa vaativissa voitelukohteissa, niin autoissa, erilaisissa lisälaitteissa, nostureissa kuin monissa työkoneissa.

Autokäytössä Movalube voitelujärjestelmä voitelee mm. takalaitanostimet, vaihtolavalaitteet, kappaletavaranostimet, maansiirtoautot ja maansiirtoperävaunut. Suosittuja voitelukohteita ovat myös perävaunujen kääntökehät ja kääntölaakerit.

Movalube keskusvoitelujärjestelmään luottavat monet kuljetus- ja logistiikkayritykset sekä maanrakennus- ja louhintaliikkeet. Asiakkaitamme ovat yritykset, jotka vaativat kalustoltaan kestävyyttä ja laskevat kaluston huoltokulut tarkkaan niiden koko elinkaaren ajalta.

Palveluumme kuuluu myös keskusvoitelulaitteiden täyttöhuollot.

Miten Movaluben saa?

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kaluston voitelutarpeen. Sen perusteella suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan voitelujärjestelmän.

  • Movalube on helppo hankkia uuteen ja myös jo käytössä olevaan autoon.
  • Voit tilata Movaluben jo autokaupan yhteydessä kaikkiin raskaan kaluston merkkeihin. Movalube-järjestelmiä myyvät ja asentavat useat koritehtaat Suomessa ja Ruotsissa.
  • Jälleenmyyjäverkosto huolehtii toimituksista myös käytettyihin autoihin.
Voitelujärjestelmä - Movalube Oy

Miksi kannattaa hankkia Movaluben voitelujärjestelmä?

1

Automaattinen voitelujärjestelmä säästää rahaa ja parantaa auton käyttöastetta.

2

Movalube on markkinoiden varmatoimisin voitelujärjestelmä, koska se ei tarvitse toimiakseen lainkaan sähköä tai paineilmaa.

3

Movalube on tehty toimimaan pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Laitteita on jo käytössä kaikissa Pohjoismaissa ja se toimii yhtä hyvin kuumissa ja kylmissä olosuhteissa.

4

Movalube on ainoa täysin kotimainen automaattinen voitelujärjestelmä, joka on myös suomalaisten omistama. Se on avainlipputuote ja kaikki rasvarit valmistetaan Espoossa.

Voitelujärjestelmän toiminta ja ominaisuudet

Movalube rasvari on tehty kestämään tärinät ja kuran, lumen ja jään. Se ottaa voiteluun tarvitsemansa käyttövoiman voideltavan laitteen hydrauliikasta. Voitelujärjestelmä esimerkiksi voitelee takalaitanostimen aina, kun nostinta käytetään. Näin ei tarvita ajastimia eikä piirikortteja. Tästä johtuen Movalube soveltuu hyvin myös VAK / ADR kuljetuksiin!

Movaluben rasvari koostuu toisiinsa yhteensopivista moduuleista, joista pystyy helposti räätälöimään aina kuhunkin tarpeeseen soveltuvan voitelujärjestelmän. Erilliset moduulit voidaan myös ohjata toimimaan itsenäisesti eri tahtiin. Tällöin vältytään tilanteilta, joissa joihinkin voitelukohteisiin menee joko liikaa tai liian usein rasvaa ja toisiin voitelukohteisiin taas liian vähän tai liian harvoin. Rasvari täyttölaite on helppokäyttöinen.

Voitelujärjestelmän rasvasäiliön tilavuus on 5 litraa. Esimerkiksi takalaitanostimen keskimääräisessä käytössä rasva riittää noin puoli vuotta. Usein rasva riittää jopa auton määräaikaishuoltovälin ajan ja rasvarin tankkaus voidaan suorittaa auton huollon yhteydessä.

Patentoitu järjestelmä

Movaluben suunnittelema ja valmistama automaattinen voitelujärjestelmä on patentoitu koko Euroopan Unionin alueella. Tällä hetkellä päämarkkina-alue on Suomi ja muut Pohjoismaat. Laitetta on myyty kaikkiin pohjoismaihin, eniten Suomeen ja Ruotsiin.

Fleetlogisin telematiikka

Movalube keskusvoitelulaite voidaan myös varustaa Fleetlogisin telematiikalla, joka lähettää tiedon puhelimeen tai sähköpostiin, kun voitelujärjestelmän täyttö alkaa tulla ajankohtaiseksi.

Tämä mahdollistaa:

  • Ilmoitukset rasvan täyttötarpeesta hyvissä ajoin ennen sen loppumista
  • Kohteen paikannuksen (aseteltava paikannusväli)
  • Telematiikka on kompakti ja toimii omavoimaisesti jopa vuosia. Laite on suunniteltu ajoneuvokäytön olosuhteisiin ja varustettu vaihdettavilla Lithium-paristoilla.
  • Täyttötarpeet voidaan viedä Fleetlogisin huoltosuunnittelujärjestelmään ja sieltä edelleen liikkuvan huollon älypuhelimeen tai ajoneuvotietokoneelle.
  • Huoltosuunnittelujärjestelmässä on monipuoliset ominaisuudet mm. kustannusten ja muiden huoltotoimintojen raportoinnille.
  • Telematiikkajärjestelmää voidaan laajentaa niin että siihen voidaan liittää ajoneuvon muita järjestelmiä, kuten vetoauton tai perävaunun CAN-FMS-väylä, ulkoisia antureita (kosteus, paine, valoisuus, jännite, virta), ovitunnistimia ja EN12830 mukainen lämpötilamittaus.

Asiakkaidemme kokemuksia

”Tämä voitelujärjestelmä on kaikessa yksinkertaisuudessaan idioottivarma, sillä sen toiminta perustuu mekaniikkaan eikä esimerkiksi sähköön tai paineilmaan”

Kuuskanta Oy tarjoaa asiakkailleen mm. kuljetus- ja nostopalveluita. Heidän vaihtolavalaitteidensa voitelussa on siirrytty käyttämään MovaLube-järjestelmää.

Johannes Halonen, Kuuskanta Oy

”Otimme viime keväänä MovaLuben testiin muutamaan autoon ja olimme todella tyytyväisiä. Pystymme asentamaan MovaLuben rasvausjärjestelmät itse, sillä olemme käyneet siihen koulutuksen. Tämä on erittäin hyvä asia myös jatkon kannalta.”

Volvo Truck Rental vuokraa Vantaalta käsin kuorma- ja pakettiautoja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Pienempiin jakeluautoihin on asennettu MovaLuben voitelujärjestelmä, jotta niiden kovassa rasituksessa olevat perälaudat ovat koko ajan hyvässä rasvassa.

Jonny Österholm, Volvo Truck Rental, Volvo AB

”Jukka on kekseliäs ja yritteliäs kehittäjä, jonka kova tietotaito on mahdollistanut erikoisosaamista vaativan tuotteen kehitystyön.”

Hiab Zepro -takalaitanostimet ovat tuoteryhmänsä markkinajohtajia. Nostimissa käytetään MovaLube-voitelujärjestelmää. MovaLube-järjestelmä on alunperin kehitetty juuri takalaitanostimiin, joten syystäkin siihen ollaan varsin tyytyväisiä.

Kari Löf, Zepro

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kaluston voitelutarpeen. Sen perusteella suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan keskusvoitelujärjestelmän.

Risto Sinisalo

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Risto Sinisalo

+358 20 7209895
risto.sinisalo@movalube.fi

Movalube logo

Kahden vuoden takuu  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2024 Movalube Oy
Ota yhteyttä asiantuntijaan