Avainlippu
Etu

Säästöä, kulut putoavat.

Etu

Helppoa, ainoastaan säiliön tankkaus.

Etu

Turvallista, parantaa työturvallisuutta.

Etu

Kotimainen, Movalube on avainlipputuote.

2 vuoden takuu

Movalube tarjosi ratkaisun vaihtolavalaitteiden voiteluun

Kuuskanta Oy tarjoaa asiakkailleen mm. kuljetus- ja nostopalveluita. Heidän vaihtolavalaitteidensa voitelussa on siirrytty käyttämään MovaLube-järjestelmää. Vaihtolavalaitteita käytetään mm. roskalavojen siirtelyyn.

Kuuskannan toimitusjohtaja Johannes Halonen on erittäin tyytyväinen paitsi voitelujärjestelmään myös MovaLuben palveluihin. Hän asennutti ensimmäisen MovaLube-järjestelmän koneeseensa noin kolme vuotta sitten. Sittemmin hän on asennuttanut niitä lisää ja aikoo näin tehdä vastakin. Hän kehuu erityisesti järjestelmän toimintavarmuutta. 

”Tämä voitelujärjestelmä on kaikessa yksinkertaisuudessaan idioottivarma, sillä sen toiminta perustuu mekaniikkaan eikä esimerkiksi sähköön tai paineilmaan”, kehuu Halonen.

Kuuskannan ja MovaLuben yhteistyö alkoi jo ennen voitelujärjestelmän kehittämistä ja jatkuu yhä. Halonen kehuu hyvin sujuvaa yhteispeliä ja pitää erityisesti siitä, että MovaLubella kuunnellaan avoimesti kehitysideoita. Erityiskiitoksen hän antaa sille, että yritys pystyy reagoimaan ketterästi monenlaisiin muutoksiin.

Movalube logo

Kahden vuoden takuu  Avainlippu

MovaLube Oy

Juvantasku 7
02920 Espoo
Finland

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2024 Movalube Oy
Ota yhteyttä asiantuntijaan