Keskusvoitelu, rasvari – Movalube voitelujärjestelmä

 

Movalube voitelujärjestelmä on tekniikaltaan ainutlaatuinen. Sen toiminta tapahtuu hydrauliikalla ja se on patentoitu. Laite on pitkän kehitystyön tulos, johon luottavat kuljetusliikkeet ja urakoitsijat, automaahantuojat ja nostinvalmistajat.

 

Movalube keskusvoitelu on kestävää tekoa:

Movalube on tehty toimimaan pohjoisen vaativissa olosuhteissa.

Movalube on avainlipputuote ja kaikki laitteet valmistetaan Espoossa. Movalube on ainoa täysin kotimainen automaattinen voitelujärjestelmä, joka on myös suomalaisten omistama.

Laitteita on jo käytössä kaikissa Pohjoismaissa ja se toimii yhtä hyvin kuumissa ja kylmissä olosuhteissa.

 

Miksi kannattaa hankkia Movalube?

Raskaan kaluston autojen ja koneiden nivelet ja laakerit, sekä muut kulutuksen alla olevat kohteet vaativat aina voitelua pysyäkseen kunnossa.

Vahva ja varmatoiminen automaattinen keskusvoitelujärjestelmä säästää rahaa ja parantaa auton käyttöastetta.

Movalube on kehitetty alun perin raskaan kaluston takalaitanostimiin. Se on kuitenkin osoittautunut yhtä hyväksi ja varmatoimiseksi ratkaisuksi myös muissa vaativissa voitelukohteissa, niin autoissa, erilaisissa lisälaitteissa, nostureissa kuin monissa työkoneissakin.

Autokäytössä Movalube voitelujärjestelmä voitelee mm. takalaitanostimet, vaihtolavalaitteet, kappaletavaranostimet, maansiirtoautot ja maansiirtoperävaunut. Suosittu voitelukohde on perävaunujen kääntökehät / kääntölaakerit.

 

Movalube asennettuna uuteen Zepro takalaitanosturiin. Tämä laite voitelee myös kääntyvien akseleiden nivelet. Näin olkatapit eivät kulu kovassakaan ajossa.

 

 

 

Miten Movalube toimii?

Movalube on markkinoiden varmatoimisin voitelujärjestelmä, koska se ei tarvitse toimiakseen lainkaan sähköä tai paineilmaa. Se ottaa voiteluun tarvitsemansa käyttövoiman voideltavan laitteen hydrauliikasta. Esimerkiksi Movalube voitelee takalaitanostimen aina, kun nostinta käytetään. Se ei tarvitse ajastimia, eikä piirikortteja.

Tästä johtuen Movalube soveltuu hyvin myös VAK / ADR kuljetuksiin!

 

 

Täysin ilman sähköä toimiva Movalube on turvallinen myös VAK/ADR käytössä!

 

Movalube rasvasäiliön koko on 5 L. Esimerkiksi takalaitanostimen keskimääräisessä käytössä rasva riittää noin puoli vuotta. Usein rasva riittää jopa auton määräaikaishuoltovälin ajan ja tankkaus voidaan suorittaa auton huollon yhteydessä.

 

Movalube on helppo siisti tankata täyttöyhteen kautta

 

 

Movalube järjestelmä koostuu toisiinsa yhteensopivista moduuleista, joista pystyy helposti räätälöimään aina kuhunkin tarpeeseen soveltuvan voitelujärjestelmän. Erilliset moduulit voidaan myös ohjata toimimaan itsenäisesti eri tahtiin. Tällöin vältytään tilanteilta, joissa joihinkin voitelukohteisiin menee joko liikaa tai liian usein rasvaa ja toisiin voitelukohteisiin taas liian vähän tai liian harvoin.

 

Patentoitu, päämarkkinoina Pohjoismaat:

Movaluben suunnittelema ja valmistama automaattinen voitelujärjestelmä on patentoitu koko Euroopan Unionin alueella.

Tällä hetkellä päämarkkina-alue on Suomi ja muut Pohjoismaat. Laitteita on myyty kaikkiin pohjoismaihin, eniten Suomeen ja Ruotsiin.

 

 

Miten Movaluben saa?

Movalube on helppo hankkia uuteen ja myös jo käytössä olevaan autoon.

Movaluben voit tilata jo autokaupan yhteydessä kaikkiin raskaan kaluston merkkeihin. Movalube-järjestelmiä myyvät ja asentavat useat koritehtaat Suomessa ja Ruotsissa.

Jälleenmyyjäverkosto huolehtii toimituksista myös käytettyihin autoihin.

 

Ketkä Movalubea käyttävät?

Movalube keskusvoitelujärjestelmään luottavat monet kuljetus- ja logistiikkayritykset, sekä maanrakennus- ja louhintaliikkeet. Asiakkaitamme ovat yritykset, jotka vaativat kalustoltaan kestävyyttä ja laskevat kaluston huoltokulut tarkkaan niiden koko elinkaaren ajalta.

Rasvari soveltuu kohteisiin, jossa voima on saatavissa hydrauliikkaöljyn paineesta. Autojen ja niiden lisälaitteiden lisäksi mm. nostureihin, työkoneisiin jne.

 

Toimintatapamme:

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kaluston voitelutarpeen. Sen perusteella suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan keskusvoitelujärjestelmän.

Palveluumme kuuluu myös keskusvoitelulaitteiden täyttöhuollot. Movalube keskusvoitelulaite voidaan varustaa telematiikalla, joka lähettää tiedon haluttuun puhelimeen tai sähköpostiin, kun säiliön täyttö alkaa tulla ajankohtaiseksi.

 

 

Halutessanne Movalube voidaan varustaa telematiikalla!

 

Movalube on mahdollista varustaa Fleetlogisin telematiikalla. joka mahdollistaa:

  • Ilmoitukset rasvan täyttötarpeesta hyvissä ajoin ennen sen loppumista
  • Kohteen paikannuksen (aseteltava paikannusväli)

Telematiikka on kompakti ja toimii omavoimaisesti jopa vuosia, laite on suunniteltu ajoneuvokäytön olosuhteisiin ja varustettu vaihdettavilla Lithium- paristoilla.

Täyttötarpeet voidaan viedä Fleetlogisin huoltosuunnittelujärjestelmään ja sieltä edelleen liikkuvan huollon älypuhelimeen tai ajoneuvotietokoneelle.

Huoltosuunnittelujärjestelmässä on monipuoliset ominaisuudet mm. kustannusten ja muiden huoltotoimintojen raportoinnille.

Telematiikkajärjestelmää voidaan laajentaa siten, että siihen voidaan liittää ajoneuvon muita järjestelmiä, kuten vetoauton tai perävaunun CAN-FMS-väylä, ulkoisia antureita (kosteus, paine, valoisuus, jännite, virta), ovitunnistimia ja EN12830 mukainen lämpötilamittaus.

Pyydä tarjous automaattisesta Movalube-voitelujärjestelmästä »