MovaLube TL 12

seven-1

MovaLube TL 12

Yksinkertainen idea – mahtava ratkaisu

MovaLube TL on autoon asennettu kiinteä keskusrasvausjärjestelmä, joka sisältää hydraulisella paineella toimivan ohjausyksikön, voitelurasvasäiliön ja hydrauliikkaletkut. Järjestelmä on mallisuojattu Suomessa ja patenttihakemus EU:n alueelle on käsittelyssä.

MovaLube TL käyttää takalaitanostimen omaa hydraulista painetta ja voitelee takalaitanostinta käytettäessä automaattisesti kaikki takalaitanostimen nivelet.

Movalube toimitetaan aina asennettuna. Voit tilata tuotteen tästä ja myyjä ottaa sinuun yhteyttä asennusajan ja -paikan sopimiseksi.

Haluan lisätietoja

Suurimmat hyödyt

Toimintavarmaa MovaLube TL keskusvoitelujärjestelmiä on käytetty menestyksekkäästi jo vuodesta 2010. Vakuutu näistä hyödyistä ja tilaa MovaLube TL jo tänään:

Parantaa kaluston käyttöastetta

MovaLube vähentää seisokkeja ja säästää siten työaikaa tuottavaan työhön. Talvella autoa pitäisi seisottaa 6–12 tuntia, jotta se sulaa rasvausta varten. Mutta kun autossasi on MovaLube, takalaitanosturin nivelet pysyvät hyvin öljyttynä säästä riippumatta ja ilman ihmisen työpanosta. MovaLuben öljysäiliön täyttö ei vaadi ylimääräisiä huoltoja. Sen voi tehdä auton normaalin huollon yhteydessä.

Parantaa työturvallisuutta

Kulunut nosturi on vaarallinen työturvallisuusriski. Nivelakselien männänvarret voivat katketa ja takalauta pudota kuljettajan tai sivullisen päälle. MovaLube – ei enää unohdusten ja kiireen aiheuttamia riskejä.

Toimii kaikissa olosuhteissa

MovaLube pystyy kehittämään satojen baarien paineen. Siksi se voitelee ongelmitta kaikkialla, missä nosturia käytät: arktisissa oloissa ja kuumuudessa silloinkin, kun hydrauliikka on alttiina maantiesuolalle, pikimassalle, hiekalle tai tärinälle. MovaLube on osoittanut toimivuutensa Pohjolan olosuhteissa kymmenissä autoissa vuodesta 2010. Annamme MovaLubelle kahden vuoden takuun.

Auttaa pitämään aikataulut

Takalaitanosturi voi liikkua ylös ja alas 50 kertaa vuorokaudessa. Öljyämätön hydrauliikka on tavallisin syy sen särkymiselle. MovaLube pitää nosturin kunnossa automaattisesti ja ehkäisee yllättävät keskeytykset kovassakin käytössä. MovaLube – enemmän tyytyväisiä asiakkaita.

Maksaa itsensä takaisin alle vuodessa

Mitä kovemmassa käytössä MovaLube TL12 on, sitä nopeammin laite maksaa itsensä takaisin. Kaluston käyttöaste kasvaa, huoltokustannukset pienenevät ja lisäksi MovaLube TL12 estää takalaitanostimia vaurioitumasta. Rikkoutuneen nostimen korjaaminen maksaa useita tuhansia euroja. Esimerkiksi takalaitanostimen tapitus maksaa helposti enemmän kuin MovaLube TL12.

Helppo asentaa

MovaLube ei vaadi muutoksia koriin eikä asentamiseen tarvita erikoistyökaluja. Asennuksen saa valmiiksi päivässä. MovaLube käy kaikkiin takalaitenostimiin.

Pidentää käyttöikää ja nostaa jälleenmyyntiarvoa

Hankalan rasvauksen takia nosturien käyttöikä on jäänyt vajaaksi. Lopulta korjaaminen ei enää ole ollut taloudellisesti järkevää. Nyt saat investoinnille täyden tuoton, koska nosturi pysyy kunnossa MovaLubella. MovaLubella varustetusta ajoneuvosta saa paremman hinnan – uutena ja käytettynä.

Haluan lisätietoja