Paul Rehn

seven-1

Paul Rehn Oy Ab on erikoistunut jakelukuljetuksiin pääkaupunkiseudulla

Yli 40 vuoden kokemus kuljetusliiketoiminnassa on osoittanut, että joustavuus ja aikatauluissa pysyminen ovat tärkeimpiä kilpailutekijöitä kovassa kilpailussa. Osaava ja kokenut henkilökunta varmistavat pitkäaikaiset hyvät asiakassuhteet kumppanien kanssa. Asiakkaita palvelee tällä hetkellä 25 jakeluautoa ja neljä perävaunua. Kaikkiin autoihin on asennettu takalaitanostimet.

MovaLube TL 12 toimii moitteettomasti

Yhdellä jakeluautolla saattaa olla päivässä 40 pudotusta eli takalaitanostinta käytetään 80 kertaa päivässä. Takalaitanostinten valmistajat ohjeistavat voitelemaan rasvanipat 5 000 km välein autojen huoltovälien ollessa jo 30 000 km. Takalaitanostinten nivelet ovat kovalla koetuksella etenkin talvisin, koska suola ja hiekka syövät niveliä ja auton alaosat ovat yleensä jään ja lumen kuorruttamia.

Tästä syystä toimitusjohtaja Paul Rehn päätti kokeilla vuonna 2012 yhteen autoon MovaLube TL12 -rasvauslaitetta.  Hän on ollut tyytyväinen päätökseensä ja kommentoi seuraavasti: “MovaLube TL12 on toiminut moitteetta autossamme. Pidän erityisesti siitä, että MovaLube voitelee nipat ainoastaan silloin kun laitetta käytetään. Viime kesänä vaihdoimme laitteeseen uudet letkut, mutta muita huoltotoimenpiteitä ei ole tarvittu.”