HAKONEN SOLUTIONS OY

Movalube

Helsingissä toimiva Hakonen Solutions Oy  uusiin autoihin on syksyllä 2015 asennettu 40 MovaLube TL automaattista keskusrasvausjärjestelmää dHollandian takalaitanostimiin.

Kuljetuspäällikkö Calle Lind toteaa, että päätös oli loppujen lopuksi helppo tehdä, sillä MovaLuben tankin täyttö voidaan suorittaa samalla kun autot ovat määräaikaishuollossa. ”MovaLube rasvausjärjestelmä lisää kalustomme käyttöastetta usealla päivällä vuodessa, ja voimme olla varmoja, etteivät takalaitanostimet rikkoonnu ainakaan voitelun puutteeseen”, toteaa Calle. Tämä parantaa toimintavarmuuttamme ja sitä kautta kilpailukykyämme.

Hakonen Solutions on jo viidennessä sukupolvessa toimiva 97 – vuotias suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat viime vuosisadan alkuun.

Heidän toimintansa on laajentunut Palvelevan logistiikan monialayritykseksi ja kuljetustoiminta näyttelee merkittävää osaa Palvelevassa logistiikassa. Monikymmenvuotiset kumppanuudet ovat osoitus onnistuneesta asiakassuhteiden hoidosta ja kyvystä kehittyä jatkuvasti vastaamaan ajan haasteita.

Hakosen yli 250 asiantuntijan organisaatio keskittyy tänään Palvelevaan logistiikkaan. Hakonen Solutions liikevaihto ylittää 18 miljoonan euron vuositason. Yhtiöllä on n. 100 jakeluajoneuvoa käytössään.