Movalube keskusvoitelu kappaletavaranostureissa, koukkulaitteissa ja maansiirtoautoissa.

Movalube toimii hienosti myös nostureissa, koukkulaitteissa ja maansiirtoautoissa, joihin niitä on asennettu runsaasti.  Näihinkin voit tilata laitteen jo autokaupan yhteydessä, koska kaikki raskaan kaluston maahantuojat voivat myydä sinulle Movaluben. Kannattaa kysyä!

 

Movalube järjestelmiä on jo käytössä monissa maansiirto- ja sora-autoissa.  Niissä, sekä kappaletavaranostureissa ja vaihtolavalaitteissa Movalube helpottaa omistajan ja käyttäjän huolta laitteidensa kunnossa pysymisestä.

Valitettavan usein myös näissä työlaitteissa voitelu on jätetty manuaalisen rasvauksen varaan. Näin vaikka rasvauksen suorittaminen manuaalisesti on hankalasti sijaitsevien nippojen johdosta on vaikeaa.

Automaattisen Movalube keskusvoitelun edut ovat kiistattomat myös koukkulaite-, maansiirto ja sora-autoissa. Nostureista puhumattakaan.

Movalube asennettuna Eerola-Yhtiöiden uuteen koukkulaitteeseen.

 

Movalube voitelee aina tarpeen mukaan:

Erityisesti koukkulaitekäytössä eri rasvauskohteet on paras voidella käytön määrän mukaan. Tähän Movalube keskusvoitelulaite on suunniteltu ja rakennettu.

Movalube keskusvoitelulaitteesta jokaiseen rasvanippaan lähtevät rasvalinjat voidaan säätää erikseen. Tarvittaessa jopa sulkea ja avata yksi kerrallaan.

Moduulirakenteessa ansiosta erillisiä pumppuyksiköitä voidaan ohjata erikseen omilla toiminnoillaan. Näin rasvaa kuluu vähemmän, mutta sitä on kuitenkin aina riittävästi. Toisin sanoen, jos rasvauskohdetta käytetään usein se saa useammin rasvaa ja, jos sitä käytetään harvoin se saa harvemmin rasvaa.

Erilliset Movalube pumppulohkot sijoitettuna auton rungon keskelle.

 

 

Movaluben avulla auto pysyy siistimpänä:

Movalube pitää autosi myös puhtaampana. Tarkka ja yksilöity säätö, sekä vain voideltavan laitteen käytön aikana tapahtuva voitelu ei sotke autoa tai työlaitetta rasvaan. Et myöskään sotke itseäsi, eikä rasvaa tipu ympäristöön.

Koukkulaite-, maansiirto ja sora-auto joutuvat työssään koviin olosuhteisiin. Pöly, hiekka ja kura kesällä, lumi ja jää talvella asettavat vaatimuksia kaikille laitteille, myös keskusvoitelulle.

 

Movalube on kestävä:

Movalube on vahva suomalainen avainlipputuote!

 

Movalube tehdään Suomessa kovaan käyttöön. Ennen kokoonpanoa kaikki komponentit tarkastetaan ja jokainen valmis laite testataan automaattisessa testipenkissä ennen toimitusta asiakkaille.

Materiaalit on valittu pitkää käyttöikää ajatellen. Pumppulohkot tehdään teräksestä ja letkuina käytetään vahvoja komposiittiletkuja.

Movalube laitetakuu on kaksi vuotta.

 

Multilift koukkulaite, jossa on Movalube keskusvoitelulaite.