Movalube keskusvoitelu

Markkinoiden vahvin keskusvoitelujärjestelmä.

Alun perin raskaaseen autokäyttöön suunniteltu Movalube rasvari on tehty kestämään tärinät ja kuran, lumen ja jään. Movalube ei tarvitse sähköä eikä paineilmaa. Siinä ei ole mitään hapettuvia johtoja ja liitoksia, eikä arkoja piirikortteja.

Movalube ottaa käyttövoimansa voideltavan laitteen hydrauliikasta.

 

Movalube on keskusvoitelujärjestelmä kaikille, jotka hakevat rasvarilta kestävyyttä ja toimintavarmuutta.  Se toimii kaikissa kohteissa, joissa on hydrauliikkaa, kuten takalaitanostin-, koukkulaite- ja maansiirtoautot, nosturit, kaivukoneet ja muut työkoneet.

Movalube on helppo hankkia uuden auton oston yhteydessä suoraan autokauppiaalta tai koritehtaalta. Jälkiasennuksista huolehtivat jälleenmyyntipisteet.

 

 • Täysin kotimainen
 • Erittäin kestävä, 2 vuoden takuu
 • Ei sähköä
 • toimiin hydrauliikalla
 • ADR laite
 • Täysin säädettävä
 • Patentoitu järjestelmä
 • Toimii myös kylmässä
 • Voidaan käyttää paksumpaa rasvaa
 • Helposti liitettävät lisäosat. Esim olkatappien tai perävaunun kääntölaakerin voitelu
 • Lisäosat voidaan asentaa myös jälkikäteen
 • Soveltuu kaikkiin kohteisiin, joissa hydrauliikka

 

 

 

Movalube on täysin kotimainen avainlipputuote. Sen suunnittelu, valmistus ja myös omistus ovat Suomessa.

Movalube on todella kestävä laite ja myönnämme sille pitkän 2 vuoden laitetakuu.

Myös toiminnallisesti se on poikkeuksellinen keskusvoitelulaite, koska se tarvitse olenkaan sähköä!

Tästä johtuen se on aina myös ADR laite. Movalube voidaan huoletta asentaa autoihin, joita käytetään vaarallisten aineiden kuljetuksessa VAK / ADR.

Movalube keskusvoitelu toimii voideltavan kohteen hydrauliikan painetta käyttämällä. Esimerkiksi takalaitanostimen voitelu tapahtuu nostotason ylösnoston aikana.

Kaikki voitelukohteet voidaan säätää yksittäin portaattomasti, tarvittaessa jokainen voitelulinja on myös yksittäin suljettavissa.

Vahvan ja patentoidun rakenteensa ansiosta Movalube pysyy toimintakuntoisena myös pitkissä varastoinneissa. Laite ei voi hapettua kosteissa olosuhteissa. Päinvastoin sen liikkuvat osat ovat jatkuvasti voideltuja, myös käyttämättömänä.

Movalube toimii erinomaisesti myös kylmissä olosuhteissa. Se on suunniteltu ja testattu pohjoisen kylmissä olosuhteissa. Kovakaan pakkanen ei voi rikkoa Movalubea.

Movalube keskusvoitelulaitteessa voidaan käyttää myös paksumpaa NLGI2 luokan rasvaa. Siinä voidaan käyttää kaikkia NLGI00 – 02 luokkien keskusvoiteluun soveltuvia rasvoja.

Movalube järjestelmä kasvaa tarpeen mukaan, mm. olkatappivoitelu on helppo lisätä auton takakaitanostimen tai koukkulaitteen keskusvoitelulaitteeseen. Samoin kääntölaakerin voitelu voidaan lisätä perävaunun takalaitanosturin rasvariin

Keskusvoitelujärjestelmän lisäosia voi asentaa myös jälkikäteen jo aiemmin asennettuun laitteistoon.

Movalube keskusvoitelu sopii erinomaisesti kaikkiin kohteisiin, joissa on hydrauliikka. Maansiirto-, koukkulaite-, nosturiautot ja perävaunut ovat tyypillisiä asennuskohteita. Movalube on parhaimmillaan vaikeissa kohteissa. Laitteita on käytössä mm. tunneliporauskalustossa, tunneleiden betonointikoneissa, romukourissa, jätteenpolttolaitosten jätekourissa ja jopa kuumissa tuhkasiiloissa.

Movalube Volvo X-Pro maansiirtoautossa. Nämä asentaa HF-Autohuolto Riihimäellä.

Movalube asennus uusiin autoihin:

Uusiin autoihin Movalube keskusvoitelujärjestelmän asennus voidaan tehdä jo valmistusvaiheessa koritehtaan toimesta.

Useat koritehtaat Suomessa ja Ruotsissa asentavat Movalube rasvareita. Movalubeja kuormakoriensa takalaitanostureihin asentavat EL-kori, Fokor, NEK, VAK ja Ruotsissa SKAB. Muidenkin korivalmistajien kanssa teemme yhteistyötä. Movalube käy kaikkiin takalaitanostureihin.

Movalube asennettuna Zepro takalaitanosturiin

 

 

 

Movalube keskusvoitelu tuo säästöä ja turvallisuutta:

 

–                           Movalube keskusvoitelujärjestelmä parantaa kaluston käyttöastetta. Säästyneen huoltoajan johdosta autolla noin 2 työpäivää enemmän vuodessa!

–                           Samalla alentuvat huoltokustannukset, kun keskusvoitelun johdosta ei tarvitse käydä rasvaushuolloissa

–                           Hankinnan takaisinmaksuaika on nopea. Jakoajossa jopa alle vuoden.

–                           Movalube keskusvoitelu kasvattaa kaluston jälleenmyyntiarvoa.

–                           Keskusvoitelu säästää myös autokaupan kustannuksia. Erityisen merkittävää säästö on huoltosopimus ja vuokrakalustossa

–                           Parantaa työturvallisuutta! Ehjät ja voidellut nivelet ja tapit pysyvät ehjinä. Keskusvoitelun avulla vältytään ikäviltä ja yllättäviltä vaurioilta, jotka ovat aina työturvallisuusriski.

–                           Movalube on turvallinen hankinta, sillä on pitkä kahden vuoden takuu.

–                           Movalube rasvarijärjestelmä on helppo ja nopea asentaa. Kaikkiin takalaitanostimiin on omat merkkikohtaiset asennussarjat

 

Movalube asennettuna MPP Palfinger takalaitanosturiin